Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Insjöns IF
vs
IBF Leksand
Insjöns IF vsIBF Leksand

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 oktober, 17:00
Plats:BORTAMATCH
Samling:16:20, Insjöns sporthall
Aktivitetsinfo: Vi har fått förfrågan om träningsmatch mot Insjön. Vi tycker det hade varit både roligt och bra om det går att få till detta inför seriepremiären den 21/10. Så vi vet vad det behövs tränas mer på helt enkelt.

ALLA blir kallade och ALLA som kan/vill spela får göra det. Behöver era svar på onsdag nästa vecka för att veta om vi ens har ett lag att ställa på banan. Vi vet att det är en dum dag & tid, men vi gör ett försök.

Tack för att ni finns! Nu sparkar vi igång säsongen på allvar!
//Ledarna
2017-10-15 10:50
11-3
Lokalderby mot Insjön som kommande säsong spelar seriespel i nivå ”medel” medan vi kommer spela i nivå ”lätt” på en fredag kändes som en svår nöt att knäcka. Om man även lägger till att det var första matchen med 3 x 15 i kombination med 5 spelare som insjuknat matchdagen blev uppgiften om möjligt ännu svårare. Men efter första perioden var matchen jämn och både humör och ork på topp hos våra tappra spelare. Sen tog åldersskillnaden och rutinen ut sin rätt och Insjön rann ifrån. 

Nu var ju faktiskt inte resultatet det viktigaste för oss ledare. Nu har vi fått ett första kvitto på att vi är på rätt väg, vad vi behöver fila lite mer på och framförallt att alla spelare tagit stora kliv framåt i sin utveckling. 

Nästa vecka börjar seriespelet, och jag längtar redan dit.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer