Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IBF Leksand!
Grattis Moa och Lisa till U19 VM Guld!Lycka till i fortsättningen. Nu kan ni smurfa runt tillsammans igen:)
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

IBF Leksand är en ideell idrottsförening med ca 240 medlemmar. Denna ideella verksamhet bygger på aktiva medlemmar, det är medlemmarna som är föreningen, alltså kort och gott är det Du som är föreningen. Vi försöker hela tiden bygga verksamheten utefter de önskemål och planer som medlemmar tillsammans med ledare och ekonomiskt ansvariga eftersträvar. Som hjälp finns det en styrelse som skall hålla ”ordning” och reda på allt som företas under den aktiva säsongen. Inför varje säsong görs en verksamhetsplan, denna plan godkänns på årsmötet av medlemmarna, alltså Dig.
Föreläsning - Matchvärdskap
2019-02-11 14:07
 Föreläsning - Matchvärdskap Domarprojektet Puck eller Boll – Domaren spelar roll bjuder in lagidrottsföreningar till en kostnadsfri matchvärdsföreläsning i Leksand.

Syftet med matchvärdar är att skapa en trygg miljö kring barn- och ungdomsmatcherna i Dalarna och på så sätt kunna behålla och rekrytera nya domare till våra idrotter. Att vara matchvärd i föreningen, syftar till att vara domarens stödperson kring matchen. Som matchvärd bär man en gul väst, där orden matchvärd framgår tydligt. Några av matchvärdens uppgifter är t.ex. att hälsa domarna välkomna, stötta båda lagen samt påminna publik om att det är en ungdomsmatch som pågår, där glädjen står i fokus.

Föreläsningen riktar sig till föräldrar samt ledare. Efter genomförd utbildning får deltagande förening två matchvärdsvästar samt en roll-up eller en banderoll som innehåller viktiga budskap om barn- och ungdomsidrott.   
När 20 februari
Var Moskogen i Leksand
Tid 18:00 – 19:15
Anmälan senast 12 februari till olivia.justin@dalaidrotten.se
Kaffe, te och lättare förtäring ingår.  Välkommen!  
Leksands Sparbank föreläsning 26/11
2018-11-18 18:28

Leksands sparbank har ett nära samarbete med många föreningar i Siljansbygden, bland annat ibfleksand.

Måndag 26 november kommer Idrottspsykologen Johan Fallby till Leksands Sparbank och berättar hur vi skapar bra miljöer och undviker stress och psykisk ohälsa inom barn och ungdomsidrott.

Föreläsningen är öppen för alla aktiva ledare inom barn och ungdomsidrott. Föreläsningen sker i samarbete med Dalaidrotten.

När: Måndag 26 november kl 18-21
Var: Leksands Sparbank i Leksand - ingång huvudentrén

Anmäl dig på www.leksandssparbank.se/anmalan eller 0247-886 00. Anmäl er så snart som möjligt, antalet platser är begränsat. Anmälan är obligatorisk.

Försäljning av rabatthäften.
2018-10-22 19:27

Hej,

Styrelsen har beslutat att klubben from 1 nov i år ska sälja rabatthäften, liknande de populära häftena som LIF Ungdom har sålt de senaste åren.

Anledningen till försäljningen är ett bra erbjudande från Dreamstar (leverantör av häften) som kommer att ge lagen och klubben mer pengar för aktiviteter samt sänkning av avgifter. Dreamstar går även in som sponsor i klubben.

Fördelningen av vinsten blir 70-30 där 70 % av pengarna går till egna laget och 30 % till klubben. Pengarna som egna laget drar in på försäljningen disponerar lagen fritt att använda till t.ex. cuper, lagaktiviteter etc.

Övriga 30 % som klubben får, möjliggör sänkning av träningsavgiften för spelarna, det har gjorts för denna säsong. Även täckning för domarkostnader för våra matcher. Föreningen får ett litet överskott som gör det möjligt att hålla ner avgifterna under några år framöver.

Häften kommer att säljas i två omgångar under säsongen med start 1 nov samt 1 april och 5 häften per spelare och omgång, har man flera barn som spelar i klubben reduceras det till att sälja 3 häften per barn och omgång.

Yngsta lagen är undantagan från försäljning.

Måndagen 29 oktober 18:00 kommer Dreamstar och informerar på Siljansvallen om häftena, välkomna dit och få information samt ställa frågor. Styrelsen finns på plats.

Mvh Styrelsen IBF Leksand

Idrottsförsäkringar - Svenska innebandyförbundet
2018-09-12 15:30
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Innebandyförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med ditt förbund.

Alla spelare som betalar avgiften till IBF Leksand är försäkrade.
Du kan läsa mer om försäkringen här eller klicka på länken nedan.
Vill du bli stödmedlem?
2018-09-04 21:48

Genom att bli stödmedlem i föreningen bidrar ni med ett ekonomiskt stöd till verksamheten. Vi välkomnar och tar tacksamt emot stöd från alla föräldrar, släktingar och övriga personer som vill bidra med sitt stöd. Medlemsavgiften är 100 kr.


Vill man bli stödmedlem går man in på Medlemskap (menyn till vänster) och fyller i sina uppgifter i anmälan. Skriv "Stödmedlem" i fältet kommentar. Sedan mejlar vi en faktura på avgiften.

 

Nyheter från våra lag
P 04, 14/03 06:05 
P 04, 10/03 21:10 
P 04, 04/03 10:26 
P 04, 23/02 15:13 
P 04, 22/02 19:46 
P 04, 17/02 14:45 
 
Sponsorer