Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till IBF Leksand!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

IBF Leksand är en ideell idrottsförening med ca 240 medlemmar. Denna ideella verksamhet bygger på aktiva medlemmar, det är medlemmarna som är föreningen, alltså kort och gott är det Du som är föreningen. Vi försöker hela tiden bygga verksamheten utefter de önskemål och planer som medlemmar tillsammans med ledare och ekonomiskt ansvariga eftersträvar. Som hjälp finns det en styrelse som skall hålla ”ordning” och reda på allt som företas under den aktiva säsongen. Inför varje säsong görs en verksamhetsplan, denna plan godkänns på årsmötet av medlemmarna, alltså Dig.
Digitalisering av Sportadmin Kansliservice
2019-11-14 21:24

Befintliga medlemmar kommer att faktureras till den e-postadress som är registrerad på medlemmen (är medlemmen under 18 år skickas fakturan till målsmans e-postadress). Om ingen e-postadress finns registrerad skickas fakturan till medlemmens/ målsmans hemadress. Medlemsavgiften ska vara inbetald och registrerad innan första träningstillfället med gruppen. Har man fått en felaktig medlemsfaktura, eller om barnet har slutat, vänligen klicka i "Jag vill inte vara med" i e-fakturan . Har man fått en faktura per post som är felaktig, kontakta ibf.leksand@gmail.com så plockar vi bort den. 


För nya medlemmar som anmäler sig via anmälningslänken på hemsidan skickas faktura ut direkt per automatik. Provperioden på 3 veckor är då förlängd i fakturans förfallodatum. Om man inte vill fortsätta innan/efter provperiodens slut klickar man på "Jag vill inte vara med" i e-fakturan. Anmäler man sig via anmälningsfunktionen under sommaren kommer provperioden att först börja gälla när gruppen startar upp för säsongen.


Medlemskortet är digitalt och finns i appen SportAdmin MedlemsApp.

  • Ladda ner SportAdmin MedlemsApp gratis på Appstore eller Google Play.
  • Skriv in din e-post och klicka på ”Hämta engångskod”. 
  • Skriv koden i fältet och du är nu inloggad på medlemssidan för ditt lag eller grupp. 

Har man flera barn i olika grupper är det viktigt att samma e-postadress angivits på kontaktkortet för målsmans e-postadress för att se alla barns medlemskort i appen. Vill man hellre skriva ut medlemskortet går det bra att logga in via app.sportadmin.se, klicka på medlemskort i menyn och skriv ut via webbläsaren. Är man osäker på vilken e-postadress som angivits till föreningen, vänligen skicka frågan till ibf.leksand@gmail.com så meddelar vi detta inom kort. 


Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det!

Vi har i föreningen börja använda oss av SportAdmins Kansliservice tillsammans med Insjöns BK (innebandysektionen) – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. För dig som medlem innebär det att du kan betala med tre nya digitala betalningsmetoder,för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. 

Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.

Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du dessutom, via Kansliservice, tillgång till en oas av smarta funktioner i MedlemsAppen!

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr per betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till Medlems-Appen! 

Det är ingen avgift föreningen tar ut, utan tjänsten som tillhandahåller det centralt. 


Här följer intervallerna gällande administrationsavgiften 2019/20 på 9-59 kr.

Fakturabelopp 1-100 9,00 kr

Fakturabelopp 101-200 19,00 kr

Fakturabelopp 201-400 29,00 kr

Fakturabelopp 401-700 39,00 kr

Fakturabelopp 701-1500 49,00 kr

Fakturabelopp >= 1501 59,00 kr


MEDLEMSAPPEN

  • Exempel på funktioner som förenklar idrottsvardagen för dig som förälder:
  • Digitalt medlemskort direkt i telefonen – aldrig mer bortglömt i en väska.
  • Samla föreningskalendern i appen och svara på kallelser.
  • Samåkningsfunktion för körningar. 
  • Se status på fakturor och betala direkt i appen via digitala betalningsmetoder.
  • Kontaktuppgifter till lagkamraterna – löser problemen direkt.
V.44 byt om hemma
2019-10-21 12:00
Viktig infohällande vecka 44.
Tv-pucken kommer till Leksand.
Måndag och tisdag fungerar allt som vanligt i hallen.
Onsdag-lördag kommer ishockeyn använda omklädningsrummen. Då får man byta om hemma. 
Söndac är det matcher och då ska omklädningsrummen vara tillgängliga.
Ingång sker på långsidan trappen upp till hallen.
/Tony Cederberg, Leksandshallen
Ledarmöte 25 sept 18:00
2019-09-18 21:47
Den 25 september har vi ledarmöte på Moskogen ihop med Insjöns ledare. Vi kommer att prata om föreningarnas samarbete, arbetet kring en ny gemensam förening, nyheter för säsongen mm. Alla som är tränare eller lagledare för något lag ska ha fått en inbjudan. Välkomna till Moskogen kl 18:00.
Kick off säsongen 2019/20 gemensamt med Insjön IK BK
2019-08-18 20:33
Fredag den 30 augusti 17-19  är det dags för årets Kick-off i Leksandshallen. I år har vi kick off gemensamt med Insjön IK BK. Gamla och nya spelare är Välkomna att registrera sig för nästa säsong. 

Klubbhuset är på plats med försäljning av kläder, klubbor med mera. Det finns fika, spel med små mål osv. 25% rabatt på klubbor och skor!

Välkomna!!! 
Nyheter från våra lag
P 07, 22/01 20:44 
P 07, 22/01 20:42 
P 06, 01/01 13:02 
F16/ DAM , 22/10 13:17 
F 05, 18/10 20:10 
 
Sponsorer